Avbryt

Våra solceller

Att investera i solceller och producera egen ren el är bland det bästa du kan göra för miljön och klimatet. Du får också en lägre och mer stabil elkostnad samtidigt som du blir mindre beroende av ditt elbolag.

De flesta tak lämpar sig för produktion av solel. En installation av solceller går snabbt och din elproduktion startar direkt när panelerna är på plats. Hur mycket el du producerar beror på storleken på din anläggning och på vädret.

För att din anläggning ska fungera så bra som möjligt så bör de installeras på ett skuggfritt tak i söderläge. Vilken vinkel taket har är inte avgörande för din produktion, däremot ger olika lägen olika effekt.

Våra solcellspaket

Vi erbjuder solceller i samarbete med Ce-Ce EL och vi har tre paket med solceller som du kan välja mellan; det lilla, det mellanstora och stora solcellspaketet. När det är dags att installera solcellspanelerna på ditt tak så är det Ce-Ce EL som hjälper dig med allt du behöver.

Om du behöver en större eller skräddarsydd installation kan vi fixa det också. Skicka bara in en offertförfrågan så tar Ce-Ce EL kontakt med dig.

Tjäna pengar på din el

Den el du inte förbrukar själv köper vi av dig och säljer vidare till andra elkunder som vill ha ren el. Det betyder att du som producent är med och ökar andelen ren el på elmarknaden.

Läs mer om hur du gör för att sälja ditt överskott

Statligt ekonomiskt investeringsstöd

Du kan ansöka om ett statligt investeringsstöd via Länsstyrelsen eller göra ROT-avdrag. Läs mer och ansök om ditt bidragsstöd här på Energimyndighetens sajt. Bidragen går ej att kombinera.

Våra solcellspaket

Lilla solcellspaketet

Rekommenderad

Mellanstora solcellspaketet

Rekommenderad

Stora solcellspaketet

Rekommenderad